“Ahogyan a képességnek meg kell előznie a cselekvést,

a tudás és a megértés elengedhetetlen előfeltétele a képességnek.”

Max Planck

 

Minden új nappal kevesebbet tudunk a világról és szakmánkról, hiszen folyamatosan változik, különösen igaz ez a jelenlegi technológiai forradalomra és a turizmusra, amelyre az egyik legnagyobb hatást gyakorolja.

Évtizedes szállodai értékesítői tapasztalattal segítünk megismerni a professzionális szálláshely értékesítéshez szükséges technikákat, megérteni a folyamatokat és csatornákat, amelyeken keresztül a mai vendégek inspirációt gyűjtenek, véleményt formálnak és szálláshelyet választanak. Mindezekhez pedig egyszerre biztosítjuk a legmodernebb eszközöket az azonnali cselekvés és profitmaximalizálás érdekében.

 

Konzultációs területek:

  • Szállásodra szabott stratégia kidolgozás
  • Komplex értékesítési megoldások
  • Optimális kapacitás management
  • Legfontosabb statisztikai mutatók
  • Árképzési ismeretek és trükkök
  • Piaci aktualitások

 

Folyamatos értékesítés támogatás:

(Igény esetén egyedi megállapodás alapján)


  • Forgalmi és foglaltsági riportok
  • Konkurencia vizsgálat
  • Árképzési javaslatok
  • Source of business riportok

Igény szerint heti, havi, szezonális és éves gyakorisággal.
Elkészítjük és telepítjük saját demo szálloda weboldalunk mintája alapján szálláshelyed modern, többnyelvű weboldalát az online szállásfoglaló modul beépítésével.

A weboldal tartalma a szálláshely tulajdonába kerül,tartalmat, képeket bármikor változtathatod, de kérésre szívesen segítünk ebben is.

Az elkészítése egyszeri díja csupán 50-80.000 forint közötti az egyedi igényeid függvényében.

LEGUTÓBBI REFERENCIA MUNKÁNKHa az általunk csomagban kínált szolgáltatások közül már rendelkezel olyannal, amelyet semmiképpen nem szeretnél lecserélni, természetesen ebben az esetben is tudunk a számodra megfelelő önálló rész szolgáltatást nyújtani. Önálló foglalási motorral, channel managerrel vagy konkurencia figyelő szoftverrel kapcsolatban érdeklődj elérhetőségeinken.


Load More

 

ÚJ! Komplex online jelenlét optimalizálás:

 

 

 

 

 


Átfogó elemzést készítünk a szálláshely online jelenlétéről, amelyet szemléletes riportban mutatunk be.Mivel a foglalások legalább 60%-a az online oldalakról érkezik, kulcsfontosságú az erős jelenlét az OTA közvetítő oldalakon, valamint az ezeket összehasonlító úgynevezett Meta-keresési oldalakon, mint például a TripAdvisor vagy a Trivago. Segítünk ezen oldalakon regisztrálni a szálláshelyet!Tudta, hogy minden második szálláshely keresésnél a saját google fiókot találják meg az érdeklődők? Persze csak akkor, ha van! Segítünk a Google Cégem regisztrációban, ennek megléte talán egyik legfontosabb!Minden közvetítő csatornáját górcső alá vesszük, többféle szempont szerint, amely túlmutat a leírások és képek ellenőrzésén!Több szobatípus és ártípus esetén ellenőrizzük, hogy minden OTA oldalon megjelenjen az összes létező szoba- és ár. Miért fontos ez? A találati listában hátrébb kerülhet, ha ezek nincsenek szinkronban!A legtöbb szálláshely tisztában van a főbb versenytársakkal, főleg a közelében lévőkkel. Az online térben azonban a konkurencia csak egy kattintásra van. Frissített konkurencia listát állítunk össze, ami akár meglepő is lehet!Létrehozzuk és feltöltjük szálláshelyed céges Facebook profilját az erős online jelenlét és további marketing lehetőségek jegyében!“Dehát channel managerrel nincs többé ár eltérés, nem?”

Nos, a valóságban nem ilyen egyszerű, mert a közvetítő oldalak is gyakran hirdetnek kampányokat. Emiatt a szálláshely különböző áron jelenhet meg az OTA oldalakon, ami szintén rontja a rangsorolását.A rangsorolásra negatívan hathat, ha távolabbi időszakokra nincs feltöltve foglalhatóság. Fontos, hogy legalább a következő 365 napra legyen feltöltve ár, kapacitás és ha szükséges, korlátozások (mint például minimum tartózkodás vagy érkezési tiltás adott napon).


Load More

A szolgáltatás egyszeri díja mindössze 60.000 Ft (vagy 200 $).

 

 

 

Érdeklődjön még ma!