Napi recepciós és üzemeltetési feladatok egyszerű és sokoldalú kezelése bármilyen eszközről, bármikor

Az általunk biztosított felhő alapú szálláshely front office rendszer (eZee Absolute) lehetővé teszi a szállásod napi üzemeltetési feladatainak könnyű elvégzését. A rendszer kifejezetten kis szállodák, panziók, apartmanok, AirB&B egységek, hostelek, vendégházak és kempingek számára nyújtja a legideálisabb üzemeltetési megoldást.

A technológia segítségével bárhonnan, bármikor akár több eszközről is elérheted szállásod központi, biztonságos szervereken tárolt fiókját napi 24 órában, a hét minden napján, asszisztenciával.

 

Főbb műveletek a foglalástól az elutazásig


Betérő, telefonos, e-mailen érkező egyéni vagy csoportos foglalások egyszerűen rögzíthetők a személyzet által, az online oldalakról érkező foglalások pedig automatikusan frissülnek a rendszerben.Amint a foglalás rögzítésre került, a rendszer visszaigazolást küld a vendég által megadott e-mail címre, amely azonnali nyomtatható is, több formátumban. Automatikus visszaigazolást kap a vendég a saját weboldaladon leadott foglalások után, valamint a partner oldalakon rögzítettek után is.Érkezéskor a recepció könnyedén bejelentkeztetheti a vendéget közvetlenül a főmenüből.

A személyzet számos szűrőt használhat a foglalások keresésére például név, csoportnév, e-mail, foglalási szám, partner megrendelő szám alapján.Egyszerűen kezelhető csoportos foglalások; változtatások rögzítése a csoport főprofiljában vagy egyes foglalásoknál. Külön színkódok rendelhetőek a csoporton belül az egyes szobák extráihoz, a könnyebb azonosítás érdekében.Speciális árakat és kedvezmények adhat céges vendégeinek, amelyeket könnyen hozzárendelhet a vendég profiljához, vagy alternatív fizetési beállítást adhat a céges átutalásokhoz.A szobák állapotjelzése a rendszer grafikus felhasználói felületén látható. Külön jelölve, amennyiben az érkező szobában azonnal elvégzendő feladat maradt.Előre meghatározott (szobaárban foglalt) extra költségek automatikusan hozzáadódnak a vendég számlájához, előre nem látható extrák pedig bármikor manuálisan rögzíthetőek.Kijelentkezéskor könnyen adhat további tételeket a szobaszámlához, amely készpénzes vagy kártyás fizetéssel is lezárható. Több szobás foglalás esetén a csoportszámla könnyen bontható szobákra.

Fontos információ: A rendszer jelenleg nem rendelkezik adóhatósági “megfelelőségi nyilatkozattal’ illetve a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz közvetlen online bekötéssel. A kapcsolat igénylés esetén kialakítható, a fejlesztés költségvonzatáról érdeklődj elérhetőségeinken.Számos riport generálható és lementhető különböző formátumokban, mint .pdf; .xls; doc stb. Továbbá céges vendégekről és utazásközvetítő partnerekről is elérhetőek speciális riportok.


Load More

 

Tekintse meg működését:

 

 

 

Kipróbálom a demo-t még ma!