A legköltséghatékonyabb megoldás a nehéz időszakokban is, teljes értékű channel manager pénz és idő megtakarítással.

 

 

A magyar nyelvű channel manager szoftverrel (eZee Centrix) egyszerűen kezelheted online áraid és kapacitásod egységesen minden online szállásközvetítő oldalon (pl: Booking.com , Szállás.hu vagy Airbnb.com), valamint amint a weboldalad saját foglalási rendszerében. Minden online foglalásodról és ezek változásáról e-mail értesítést küld azonnal a rendszer. E mellett naprakész statisztikák és remek automatizálható üzenet sablonok is segítik a munkád!

Channel managerünk több mint 100 OTA (Booking.com, Szállás.hu, Airbnb.com, Expedia.com stb.. ) csatorna kétirányú, ún. XML kapcsolatával rendelkezik és folyamatosan frissül újabbakkal.  A channel manager bárhonnan bármilyen eszközről (asztali számítógép, laptop, okostelefon, tablet) elérhető.

Magyar nyelvű
Centrix channel manager irányítópult

 

Channel Manager funkciók és alkalmazások:


Teljes ellenőrzés alatt tarthatod áraid, eltérések nélkül. A rendszer azonnal frissíti az árváltoztatásokat a kezelt rendszerekben (Booking.com, Szallas.hu, Airbnb). GyorsA módosított ár a Tripadvisor, Google és más ár-összehasonlító oldalakon is automatikusan frissül.Online foglalásaid (OTA és saját) automatikusan megjelennek a rendszerben, amely e-mail megrendelőt is küld. A foglalás beérkezésével egyidőben a kapacitás változást visszaszinkronizálja az értékesítő csatornák felé, így elkerülve a túlfoglalást. A foglalás módosítását és törlését is ugyanígy kezeli a rendszer.A Booking, Expedia oldalak megrendelői közvetlenül a channel managerből is letölthetők.

 Nem számít merre vagy, bárhonnan és bármikor kezelheted áraidat és kapacitásaidat, akár közvetlenül az okos telefonod applikációjáról. Az adatok automatikusan frissülnek az összes  online szállásközvetítő oldalakon. Az áremelés, kapacitás feltöltés és zárás mindössze néhány kattintás.A szálláshely channel manager rendszerét létre- és működésbe hozzuk beüzemelési díj-, vagy oktatási díj nélkül. Ezen felül elkészítjük a saját online foglalási felületet és természetesen segítünk a weboldalba integrálásban.A rendszer segítségével maximalizálhatod a partner oldalakon a kapacitásod megjelenítését anélkül, hogy aggódnod kellene a túlfoglalás vagy éppen potenciális foglalás elvesztése miatt. A megfelelő kapacitáskezelés a számos partneroldalon elengedhetetlen a szálláshely forgalmának növeléséhez, és segít fenntartani a magas foglaltságot.Minden hasznos információt (hol veheti át a kulcsot, merre forduljon a főútról stb..) megoszthatsz vendégeiddel az érkezés előtt és itt tartózkodásuk alatt. Hidd el, értékelni fogják!

Ezeket a sablon üzeneteket ráadásul ütemezheted is! Távozásuk után kérd, hogy véleményezzék szálláshelyed.  A vendégportál funkcióval segíthetsz vendégeidnek hogy megosszák Veled érkezési idejüket vagy speciális kéréseiket.

 Rendszerezett riportok segítenek a valós idejű elemzésekhez és a jobb stratégiai tervezéshez. A rendszer összegyűjti a releváns adatokat és olyan riportokat készít belőle, mint a foglalások száma; foglalások közvetítő oldalakon; árak, stb.. Minden fontos információ bármikor lekérdezhető, egyszerűen áttekinthető formában.


Load More

 

Képek a rendszerről:

 

 

Főbb támogatott oldalak a több, mint 100 közül, amelyről mostantól vendégeket várhatsz:

 

 

Kipróbálom a demo-t még ma!

 

Letöltöm az adatbekérő táblázatot!