Hatékonyság és profitmaximalizálás a gyorsan változó piaci folyamatokban, idő, pénz és munkaerő megtakarítással.

 

 

A központi channel manager szoftverrel (eZee Centrix) egyszerűen kezelheted online áraid és kapacitásod egységesen minden online szállásközvetítő oldalon (pl: Booking.com vagy Szállás.hu) valamint a weboldalad saját foglalási rendszerében. Minden online foglalásodról és ezek változásáról e-mail értesítést küld azonnal a rendszer. E emllett naprakész statisztikák és riportok segítik a munkád.

Channel managerünk több mint 100 OTA (Booking.com, Szállás.hu, Hotels.com, HRS.com..) és GDS (Amadeus, Sabre, Galileo, Worldspan) csatorna kétirányú, ún. XML kapcsolatával rendelkezik és folyamatosan frissül újabbakkal.  A channel manager bárhonnan bármilyen eszközről (asztali számítógép, laptop, okostelefon, tablet) elérhető.

 

Channel Manager funkciók és alkalmazások:


Árazási stratégiád teljes ellenőrzés alatt tarthatod, áreltérések (paritás problémák) nélkül. A rendszer automatikusan frissíti az árváltoztatásokat a kezelt rendszerekben. Továbbá a módosított ár a Tripadvisor, Google és más ár-összehasonlító oldalakon is automatikusan frissül.Ellenőrizd konkurenciád árait a RateSpider rendszerünkkel, amely lehetőséget ad árazási stratégiád felülvizsgálatára a folyamatosan változó piaci környezetben és segít a profitod maximalizálásában.Nem számít merre vagy, bárhonnan és bármikor kezelheted áraidat és kapacitásaidat, közvetlenül az okos telefonodról. Az adatok automatikusan frissülnek a szálláshely management szoftverben és a kezelt szállásközvetítő oldalakon.A channel managert teljes körűen integrálva használhatod a szálláshely-management szoftveredhez, valamint az online foglalási motorodhoz. Az új foglalások automatikusan bekerülnek a szálláshely-management szoftverbe és frissülnek a foglalási motorod listájában.A rendszer segítségével maximalizálhatod a partner oldalakon a kapacitásod megjelenítését anélkül, hogy aggódnod kellene a túlfoglalás vagy éppen potenciális foglalás elvesztése miatt. A megfelelő kapacitáskezelés a számos partneroldalon elengedhetetlen a szálláshely forgalmának növeléséhez, és segít fenntartani a magas foglaltságot.A szállásközvetítő oldalak megfelelő összetétele alapvető a szállásod láthatóságának, magas foglaltságának és folyamatos növekedésének fenntartásához. Segítünk megtalálni a számodra legfontosabb csatornákat és kialakítani a disztribúciós stratégiát a megcélzott piacokon.Rendszerezett riportok segítenek a valós idejű elemzésekhez és a jobb stratégiai tervezéshez. A rendszer összegyűjti a releváns adatokat és olyan riportokat készít belőle, mint a foglalások száma; foglalások közvetítő oldalakon; árak, stb.. Minden fontos információ bármikor lekérdezhető, egyszerűen áttekinthető formában.


Load More

 

Galéria:

 

 

Főbb támogatott oldalak a több, mint 100 közül, amelyről mostantól vendégeket várhatsz:

 

 

Kipróbálom a demo-t még ma!