A mobil alkalmazással mindenről azonnal értesítést kapsz a telefonodra. Áraid, kapacitásod és saját foglalásaid is kezelheted!

Az ingyenesen letölthető channel manager applikációk segítségével minden szállodai esemény és művelet a mobiltelefonod segítségével folyamatosan nyomon követhető, ellenőrizhető és kezelhető. Nem szükséges állandóan az irodában vagy számítógép előtt lenned, nem minden foglalásról, törlésről és módosításról értesítést küld a front office rendszer.

Az alábbi linkekről ingyenesen letölthető:

 

 

Összesítő kezelőfelületen tájékozódhatsz az érkezők- utazók, lakók és aktuális foglalások állapotáról, ellenőrizheted az átlagár, forgalom és foglaltsági statisztikákat. Több szálláshely kezelésére is alkalmas az applikáció, egy kattintással átválthatók a fiókok. Napi manager riport is elérhető.

Tekintsd meg működését:

 

 

Főbb jellemzők:


Minden foglalásról azonnal értesítést kapsz a mobiltelefonodra a push üzenet formájában az applikáción keresztül.Minden foglalásodat ellenőrizheted és kezelheted, a bejelentkezéstől a terheléseken és számlázáson át a kijelentkezésig.A mobil applikációban szükség esetén azonnal tudsz szobatípusonként árat változtatni, emellett az online szobakapacitást is kezelheted, egy kattintással zárhatod az értékesítést.
A foglalásokhoz kapcsolódó terhelési összesítőket teljes körűen kezelheted az extrák terheléséről a számlázásig.A foglalásokban vagy árakban bármilyen változását a rendszer automatikusan naplózza, így minden esemény pontosan nyomon követhető és ellenőrizhető.


Load More

 

Legfrissebb feljesztések:

– ár és kapacitás változtatás és zárás a kívánt szobatípusra és időszakra

– gyors foglalás: saját foglalások manuális rögzítése a mobil applikációban

Kipróbálom az demo-t még ma!

 

Letöltöm az adatbekérő táblázatot!