Újra Expedia Elite Connectivity partnerek lettünk


Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy az Expedia, a világ egyik meghatározó online utazásközvetítője ismét beválaszotta channel managerünket az Expedia Elite Connectivity partnerei közé.

 

Az eZee Technosys (eZee) büszke arra, hogy a 2023-as Expedia Group Elite Connectivity Partner címet választották. Az Expedia kapcsolatteremtési partnerprogramja a legjobb szolgáltatókat ismeri el, akik kiváló minőségű kapcsolatokat tartanak fenn, és segítik a szálláshely-partnereket üzleti tevékenységük bővítésében az Expedia Group piacterén.

 

Ez az elismerés bizonyítja az eZee elkötelezettségét amellett, hogy kiemelkedő szolgáltatást és megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. Az elit státusz az Expedia programjának részeként megkapható legjobb megjelölés. Az eZee elérte az Elit státuszt azáltal, hogy konkrét célokat és technikai mutatókat ért el több kategóriában, beleértve a foglalási értéket, az utazói élményt, az elköteleződés minőségét. 

A 2023-as programhoz az Expedia létrehozta az utazói élmény kategóriát, amely magában foglalja a teljesítmény javítását és az utazók számára jobb élményt nyújtó szálláshely optimalizálási kezdeményezéseket. Elite csatlakozási partnerként az eZee olyan exkluzív előnyökben részesül, mint a továbbfejlesztett műszaki támogatás, valamint az API-khoz és képességekhez való korai hozzáférés, ami lehetővé teszi, hogy jobban ki tudja szolgálni ügyfeleit.

(forrás: eZee Newsletter)