Maximálisan kiaknázza-e szálláshelye bevétel lehetőségét?


A szállásadók többsége nem a bevételek optimalizálására összpontosít főleg azért, mert hiányzik az ehhez szükséges idő és szakértelem.

Bemutatjuk az eZee Technosys legújabb bevétel optimalizálási eszközét: eZee Mint

Az eZee bevételkezelési szakértői elemzik és auditálják szálláshelyet és megadják a bevételoptimalizálásához szükséges időtávot és költségeket.


Átfogó elemzést készítünk a szálláshely online jelenlétéről, amelyet szemléletes riportban mutatunk be.Mivel a foglalások legalább 60%-a az online oldalakról érkezik, kulcsfontosságú az erős jelenlét az OTA közvetítő oldalakon, valamint az ezeket összehasonlító úgynevezett Meta-keresési oldalakon, mint például a TripAdvisor vagy a Trivago. Segítünk ezen oldalakon regisztrálni a szálláshelyet!Tudta, hogy minden második szálláshely keresésnél a saját google fiókot találják meg az érdeklődők? Persze csak akkor, ha van! Segítünk a Google Cégem regisztrációban, ennek megléte talán egyik legfontosabb!Minden közvetítő csatornáját górcső alá vesszük, többféle szempont szerint, amely túlmutat a leírások és képek ellenőrzésén!Több szobatípus és ártípus esetén ellenőrizzük, hogy minden OTA oldalon megjelenjen az összes létező szoba- és ár. Miért fontos ez? A találati listában hátrébb kerülhet, ha ezek nincsenek szinkronban!A legtöbb szálláshely tisztában van a főbb versenytársakkal, főleg a közelében lévőkkel. Az online térben azonban a konkurencia csak egy kattintásra van. Frissített konkurencia listát állítunk össze, ami akár meglepő is lehet!Létrehozzuk és feltöltjük szálláshelyed céges Facebook profilját az erős online jelenlét és további marketing lehetőségek jegyében!“Dehát channel managerrel nincs többé ár eltérés, nem?”

Nos, a valóságban nem ilyen egyszerű, mert a közvetítő oldalak is gyakran hirdetnek kampányokat. Emiatt a szálláshely különböző áron jelenhet meg az OTA oldalakon, ami szintén rontja a rangsorolását.A rangsorolásra negatívan hathat, ha távolabbi időszakokra nincs feltöltve foglalhatóság. Fontos, hogy legalább a következő 365 napra legyen feltöltve ár, kapacitás és ha szükséges, korlátozások (mint például minimum tartózkodás vagy érkezési tiltás adott napon).


Load More

 

 

Érdeklődjön még ma!