Idei trendek a legnagyobb szállásközvetítőtől #1.


Az emberek egyre többet használják a technológiát arra hogy kirándulásokat és utazásokat tervezzenek általuk.

Ez azt jelenti hogy egy professzionális és korszerű szálláshely weboldal fontosabb, mint valaha.

De nem csak az online szállásfoglalásról van szó. A kutatások szerint minden harmadik utazónak megfelelő a számítógépe által kidolgozott utazási terv, amelyet az algoritmus a korábbi utazással kapcsolatos keresések alapján állít össze. Továbbá minden második embernek mindegy, hogy valódi ember vagy számítógép válaszol a kérdéseire – mindaddig amíg kielégítő válaszokat kap.

 

És mit jelent mindez a szállásadóknak?

Mindenekelőtt győződjenek meg róla, hogy a szálláshelyük weboldala elérhető és a jelenlegi követelményeknek (online foglalhatóság, reszponzivitás) megfelelő. Célszerű egyedi domain (www) vagy webes elérést alkalmazni azért, hogy a márkájára jobban emlékezzenek. E mellett a tartalmi megjelenésnek a lehető legprofibbnak kell lennie – csalogató fényképek, egyértelmű leírása a szolgáltatásoknak vagy a szálláshelye pontos címe.

A vendégek szeretnek mielőbbi választ kapni a kérdéseikre, ezért minél több kommunikációs csatornát érdemes nyitni és megadni a közvetlen elérhetőségeket a weboldalon azért, hogy a vendégek közvetlenül a szállásadót érhessék el.

(foto: pexels, tartalom: BSuiteTrends)